Gå til sidens indhold
 

Om Musikskolen

Musik til Livet

 

Sammen sætter vi pulsen.

 

Aarhus Musikskole er din mulighed for at dyrke musikken, både det poetiske, det groovy, det eksperimenterende, det nye og det gamle.

 

Du vokser med dit instrument i hverdagen, får engageret undervisning, legekammerater og det store sug i maven foran publikum. Når du er på hjemmebane i musikken, bliver du rollemodel og vejviser for nye ”spillere”.

 

Vi spiller sammen og for andre, i projekter, workshops, orkestre, kor og bands, lige fra du starter på Musikskolen.

 

Alle børn og unge i spil

 

Vores fælles aftryk på byen og verden!

 

Inspirerende og entusiastiske musikfolk står klar med næring og udfordringer til lige præcis din musikalitet, kreativitet og drøm.
Vi leder dig ind i musikkens verden, skridt for skridt, med afsæt i mange års erfaring og bruger de nyeste metoder, materialer og digitale muligheder.

 

Du kan få musikkammerater og undervisning mange steder i kommunen. Samtidig bliver du medspiller i et mangfoldigt kulturmiljø i hjertet af centrum: Et mulighedernes mødested, der spiller fra morgen til aften, i samspil, medspil og modspil mellem alle på Musikskolen og med byens og verdens andre kulturaktører.

 

Vi fordyber os i musikken, instrumentet og sammenspillet både for at blive dygtige, men også fordi det giver værktøjer til at takle livet og styrker vores virke- og drømmekraft: At ville, turde og kunne. Når vi spiller sammen, vokser vi sammen og kommer til at svinge godt sammen i vores mangfoldige fællesskab. Vi vil være for alle – og åbner derfor aktivt døren for dem, som ikke selv finder musikken.

 
 

Afdeling: Officersbygningen

Send kommentar: Aarhus Musikskole 

Telefon: 89 40 99 21

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code