Gå til sidens indhold
 

Testimonials - elevernes oplevelser

Læs her hvad vores brugere synes om at være en del af Aarhus Musikskole

Jeg startede på Musikalsk Grundkursus, Aarhus i 1999. Min tid på MGK var på mange måde med til at afgøre min fremtid som professionel musiker. For det første fik jeg nogle kompetente lærere, der virkelig satte fart på min udvikling som musiker. Der var også gode muligheder for at øve og jeg brugte enormt meget tid på Musikskolen. For det tredje mødte jeg nogle mennesker, som den dag i dag stadig er mine bedste venner og som jeg har delt en stor del af min karriere med. Det har haft enorm betydning for, hvilke veje jeg senere valgte og som dermed var med til at give mig den karriere, jeg har i dag. MGK gav mig et stort musikalsk og teoretisk overblik, der helt klart gjorde min tid på konservatoriet federe og mine musikalske færdigheder bedre.

  

I dag spiller jeg som sideman i en række bands og for forskellige artister, som Rasmus Seebach, Julie Maria, Bryan Rice, Blood Sweat Drum + Bass, men jeg har også spillet for Burhan G, The Fashion, Celina Ree, Johnny Deluxe, Tue West, Julie Berthelsen, Sys Bjerre og mange flere. Som producer/studiemusiker har jeg arbejdet sammen med Peter Gabriel, Frederik Vedersø, Steffen Westmark, The Storm m.fl. Derudover har jeg udgivet et par plader i eget navn.

Kasper Falkenberg, tidligere elev

 

Jeg synes, at det er godt fordi at man lærer noget, og at min musiklærer er meget dygtig og at jeg har lært meget. Det er også hyggeligt at der er musik i huset og der er en god café.
-Emma 10 år, elev.

 

At spille i Aarhus Concert Band giver mig både musikalske udfordringer og nye venner.Jeg føler at mit klarinetspil er blevet bedre af at have startet i orkestret. Og så giver concert bandet mig utroligt mange dejlige koncertoplevelser, rejseoplevelser og selvfølgelig masser af musik.
-Tania 16 år.

 

Jeg elsker Maestra fordi det er et kor med musikalsk seriøsitet og udfordring, med plads til et smil på læben og et stærkt fællesskab.
-Anne-Line, 2.alt i koret Maestra

 

Da jeg startede til Suzuki-violin som 5-årig på musikskolen, havde jeg ikke regnet med, musikken skulle blive min levevej, men at få lov til at beskæftige sig med den hver eneste dag, er et stort privilegium. Kombinationen af en god musikalsk opdragelse, socialt sammenhold, rejser og koncertmæssige udfordringer var bare den helt rigtige cocktail, og det var netop, hvad musikskolen kunne tilbyde. Som 13-årig skiftede jeg til klaver, først klassisk men siden fik jeg mere smag for den rytmiske musik og jazzen, som jeg primært beskæftiger mig med i dag. Sideløbende med musikkarrieren er jeg glad for også at kunne give nogle af mine musikalske erfaringer videre til de kommende generationer såvel på MGK som konservatoriet, så jeg kan betale lidt tilbage for alle de spændende oplevelser og kunstneriske viden, musikskolen gav mig. Musik er for mig den allervigtigste del af tilværelsen og noget, som ingen mennesker burde være foruden. 
-Mads Bærentzen, jazzpianist

Besøg Mads' hjemmeside (åbner nyt vindue)

 

Musik og Bevægelse giver mig samvær med mine børnebørn. Børnene ved lige præcis, hvilken dag vi skal af sted sammen, og derhjemme inddrager de selv musikken og rytmikken i deres lege.
-Pia Sivertsen, bedsteforælder

 

Jeg ELSKER at gå på Musikskolen fordi jeg har lært vildt meget af det! At kunne spille et instrument er en fantastisk evne! Jeg er SÅ glad for at jeg startede. Jeg synes det er vildt fedt at være med til koncerter, hvor man selv spiler! Og det fedeste er når jeg er med på turnéen "Børn Spiller For Børn".
-Maria, elev.

 

Drømmeweekenden med Dreamers Circus var helt bestemt en kæmpe oplevelse! På blot to døgn lykkedes det at støbe en koncert sammen, at få et bedre endnu bedre kendskab til folkemusikgenren og at skabe et fællesskab i folkemusikkens ånd. Der var plads til musikere på alle niveauer, og mødet mellem erfarne og nybegyndere fungerede optimalt. Dette skyldes især de tre virkelig dygtige musikkere fra Dreamers Circus, som havde god sans for formidling og virkede enormt inspirerende på deltagerne. Dagene var intense og der blev spillet natten lang. Trods mangel på søvn blev det som lovet en drømmeweekend, og jeg håber meget der kommer lignende initiativer i fremtiden! 

-Freja Exner, MGK Østjylland og deltager i ”Drømmeweekend”.

 

 

Jeg elsker musik og får god hjælp af andre musikelskere. Plus man får nye venner og kommer ind i en fantastisk verden :-)
-elev.

 

Jeg elsker at synge i maestra, fordi jeg bliver musikalsk udfordret i en sammenhæng hvor vi alle i et fællesskab er afhængige af hinanden. 
-Lærke, 1.sop. i koret Maestra

 

Man får gode venner, og så kommer vi på tur. Jeg synes det er sjovt når vi skal til Tivoli I København. Der for vi både spillet og prøvet forlystelser. Jeg glæder mig rigtig meget til vi skal til Berlin, for jeg har aldrig været der før. Det var rigtig sjovt da vi var i Norge, så derfor er jeg sikker på at Berlin også bliver sjovt. Det er også hyggeligt at spille i Aarhus Concert Band fordi at vi er ude på nogle skoler og spille for dem.
-Carla 12 år

 

Til Musik og Bevægelse er det ikke kun kendskab til musik, som børnene får. De lærer også det sociale, det sproglige, fælles glæde, dét at gøre noget sammen med andre og fx lære at vente på hinanden. Underviserne er dygtige; de forstår at lege læringen ind, og de møder børnene der, hvor de er. 
-Tove Andersen, forælder


Du er velkommen til at sende forslag og kommentarer til musikskolen.

 
 

Opdateret: 21.12.2016

Afdeling: Officersbygningen

Send kommentar: Aarhus Musikskole 

Telefon: 89 40 99 21

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code