22.11.2017

Kære musikskoleelever og jeres familier: Syng med, når Aarhus Musikskole er med til at afslutte kulturbyåret!

Lørdag d. 9. december i tidsrummet 18.00-20.00.

Aarhus Musikskole var med forestillingen ”Flaskepost til fremtiden” med til at åbne kulturbyåret med et brag. Nu bruger vi den samme fortælling – i en ny form – til at afrunde det hele.
Børnefamilier inviteres til en vandre-musikforestilling, der tager sin begyndelse ved Sonnesgade-indgangen til Scandinavian Center: Op igennem arkaden i Scandinavian Center, forbi Musikhuset og op til Officerspladsen. Der er en ny start hver 5. minut i mellem kl. 18.00 og 19.30. Man møder blot op i dette tidsrum.
Som afslutning på forestillingen, vil der blandt andet være fællessang på Officerspladsen, hvor vi akkompagneret af World Music Center, Aarhus Concert Band og Haarup Bigband synger tre sange, der alle har gået igen i flere musikskoleforestillinger. Det er: ”Dybet i dit Øje”
”Bag den yderste Kant” ”Malaika”
Vi vil rigtig gerne have mange på pladsen til at synge med, og håber, I vil komme og se forestillingen og lære sangene forinden. Sangene vil i løbet af arrangementet dukke op igen og igen, og I er selvfølgelig velkomne til at blive hængende og synge med flere gange. Der vil være forskellige boder med varme drikke og julemarked i Ridehuset.
Vi varmer op et par dage før, hvor World Music Center ved Camilla Dayyani og Gimo Mendes øver sangene med alle interesserede. Projektleder Gunnild de Ridder vil samtidigt give en kort introduktion til historien. Alle er velkomne!
Det sker 3 gange torsdag d. 6. dec. Officerssalen,
Indgang C på Aarhus Musikskole, Vester Allé 3, 8000 Aarhus C:
kl. 17-17.30 kl. 17.30-18 kl. 19.00-19.30
Tilmeld jer her
I kan også lære ”Dybet i dit Øje” og ”Malaika” ved at lytte til dem her

Opdateret: 06.10.2017