28.06.2017

Kom og prøv "Intuitiv musik workshop"

Kom og leg og skab umiddelbar musik sammen med andre jævnaldrende. Der er et gratis introduktionsmøde og et antal gratis prøvegange i efteråret 2017.

Tilbuddet er for alle med en vis musikalsk instrument/sang erfaring og minimum 14 år. Her skal du, sammen med andre skabe stemninger og under mottoet ”Vi tør godt” forme en ny musik, som bliver til på stedet. Vi digter og leger, finder på og laver en slags musikalsk krusedulletegning.

Der lægges vægt på tryghed og social trivsel.

Krav: En smule mod, legelyst og gode ører.

Velkommen!

Sted:  Officersbygningen, Vester allé 3, lokale 310

Datoer:

15. august kl.19.00, Introduktionsmøde
  4. september kl. 19.00-20.30, Prøvegang
  3. oktober kl. 19.00-20.30, Prøvegang

Lærer:

Henrik Christiansen

• 28.06.2017

Kom og prøv "Intuitiv musik workshop"

• 31.05.2017

Vi starter et nyt og superfedt Aarhus Street Band!

Der venter masser af oplevelser, og vi spiller ny pop, rock og funk. -Skal du være med?

Aarhus Musikskole søger en administrativ medarbejder 1. august 2017

Har du lyst til at være en af Aarhus Musikskoles helt centrale administrative nøglepersoner og samtidig have fokus på at gøre en forskel med positiv effekt for brugere og medarbejdere? Hvis ja, så kan vi tilbyder et spændende og afvekslende job i et dynamisk og kreativt miljø.

Tilmelding til Musik i Mølleparken

Mølleparken bliver centrum for unge musikere, kor ensembler og dansetrupper i Festugen i august. Jeres band har mulighed for at stå på scenen. Tilmelding nu :)
  • 10.05.2017

kormusik i verdensklasse

I Kristi Himmelfartsdagene 25. 28. maj gæster det fremragende hollandske elitekor Nationaal Vrouwen Jeugdkoor Aarhus og Aarhus Pigekor. Samarbejdet mellem de to kor startede sidste efterår og kulminerer den 27. maj kl. 17 i Musikhusets Symfoniske Sal.
  • 03.05.2017

Aarhus Musikskole deltager i Danmarks største musiktræf i Tivoli

Med 245 koncerter fordelt på 14 scener afviklet over to dage er Musikskoledage i Tivoli Danmarks største musikalske event for de danske musikskoleelever. I år er der tilmeldt næsten 6000 børn og unge fra 72 forskellige musikskoler. Udover et rekordstort antal danske musikskoler bliver der i år også deltagelse af unge fra Grønland og Canada. Det er 28. gang Musikskoledagene indtager Tivoli, og de musikalske træf finder sted i dagene den 6. og 7. maj fra kl. 11:30

Opdateret: 08.2.2017