20.04.2017

Flaskepost til Fremtiden lever videre

For nøjagtig tre måneder siden så der sådan her ud omkring Musikskolen. En fantastisk weekend og en historisk begivenhed for os og Aarhus. Vi har projekter i støbeskeen hele år 2017.

Aarhus 2017-åbningsforestillingen "Flaskepost til Fremtiden" forankres, og konceptet lever nu et meget spændende og aktivt liv.

WORKSHOPS MED KLASSER. Både indskolingsklasser og indskolingsklasser arbejder med kreativ skaben på Musikskolen ud fra samme kreative metoder, film og fortælling, som er udviklet op til Aarhus 2017. De skaber blandt andet egne instrumenter og karakterer.

ORKESTERREJSE TIL ISLAND. Et af Musikskolens store orkestre, Aarhus Concert Band, var i påsken på Island. Udover at være en stor oplevelse for eleverne, bød turen også på en super spændende opgave: Orkestereleverne skulle nemlig lede kreative skabelsesprocesser med 26 islandske børn. Igen med udgangspunkt i Flaskepost til Fremtiden. Til juni kommer islændingene til Aarhus, hvor vi arbejder med musikken, hvilket formentlig ender med en forestilling på Bora Bora.

PROJEKT PÅ HORSENS KULTURSTATION. Med afsæt i flaskepostfortællingen skaber vi sammen med Den Jyske Opera, Horsens Kulturskole og måske flere en forestilling, hvor man kan besøge de temaer/universer, som blev skabt til åbningen af Aarhus 2017.

FLASKEPOST-KONCERT MED WMC. Musikskolens World Music Center giver flaskepostkoncert i store sal d. 9. maj.

Se mere på flaskeposter.dk

• 28.06.2017

Kom og prøv "Intuitiv musik workshop"

Kom og leg og skab umiddelbar musik sammen med andre jævnaldrende. Der er et gratis introduktionsmøde og et antal gratis prøvegange i efteråret 2017.
  • 31.05.2017

Vi starter et nyt og superfedt Aarhus Street Band!

Der venter masser af oplevelser, og vi spiller ny pop, rock og funk. -Skal du være med?

Aarhus Musikskole søger en administrativ medarbejder 1. august 2017

Har du lyst til at være en af Aarhus Musikskoles helt centrale administrative nøglepersoner og samtidig have fokus på at gøre en forskel med positiv effekt for brugere og medarbejdere? Hvis ja, så kan vi tilbyder et spændende og afvekslende job i et dynamisk og kreativt miljø.

Tilmelding til Musik i Mølleparken

Mølleparken bliver centrum for unge musikere, kor ensembler og dansetrupper i Festugen i august. Jeres band har mulighed for at stå på scenen. Tilmelding nu :)
  • 10.05.2017

kormusik i verdensklasse

I Kristi Himmelfartsdagene 25. 28. maj gæster det fremragende hollandske elitekor Nationaal Vrouwen Jeugdkoor Aarhus og Aarhus Pigekor. Samarbejdet mellem de to kor startede sidste efterår og kulminerer den 27. maj kl. 17 i Musikhusets Symfoniske Sal.
  • 03.05.2017

Aarhus Musikskole deltager i Danmarks største musiktræf i Tivoli

Med 245 koncerter fordelt på 14 scener afviklet over to dage er Musikskoledage i Tivoli Danmarks største musikalske event for de danske musikskoleelever. I år er der tilmeldt næsten 6000 børn og unge fra 72 forskellige musikskoler. Udover et rekordstort antal danske musikskoler bliver der i år også deltagelse af unge fra Grønland og Canada. Det er 28. gang Musikskoledagene indtager Tivoli, og de musikalske træf finder sted i dagene den 6. og 7. maj fra kl. 11:30

Opdateret: 26.4.2017