20.04.2017

Flaskepost til Fremtiden lever videre

For nøjagtig tre måneder siden så der sådan her ud omkring Musikskolen. En fantastisk weekend og en historisk begivenhed for os og Aarhus. Vi har projekter i støbeskeen hele år 2017.

Aarhus 2017-åbningsforestillingen "Flaskepost til Fremtiden" forankres, og konceptet lever nu et meget spændende og aktivt liv.

WORKSHOPS MED KLASSER. Både indskolingsklasser og indskolingsklasser arbejder med kreativ skaben på Musikskolen ud fra samme kreative metoder, film og fortælling, som er udviklet op til Aarhus 2017. De skaber blandt andet egne instrumenter og karakterer.

ORKESTERREJSE TIL ISLAND. Et af Musikskolens store orkestre, Aarhus Concert Band, var i påsken på Island. Udover at være en stor oplevelse for eleverne, bød turen også på en super spændende opgave: Orkestereleverne skulle nemlig lede kreative skabelsesprocesser med 26 islandske børn. Igen med udgangspunkt i Flaskepost til Fremtiden. Til juni kommer islændingene til Aarhus, hvor vi arbejder med musikken, hvilket formentlig ender med en forestilling på Bora Bora.

PROJEKT PÅ HORSENS KULTURSTATION. Med afsæt i flaskepostfortællingen skaber vi sammen med Den Jyske Opera, Horsens Kulturskole og måske flere en forestilling, hvor man kan besøge de temaer/universer, som blev skabt til åbningen af Aarhus 2017.

FLASKEPOST-KONCERT MED WMC. Musikskolens World Music Center giver flaskepostkoncert i store sal d. 9. maj.

Se mere på flaskeposter.dk

Opdateret: 26.4.2017