12.04.2017

Musik Til Livet 2017 - Aarhus Musikskoles festival 29/4

Velkommen til en dag, hvor Musikskolen fylder Musikhuset, Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Musikskole (Officersbygningen) med musik. Oplev desuden et veloplagt Aarhus Symfoniorkester i børnehøjde til familiekoncerten SIDE-BY-SIDE. Der er fri entré til det hele!

Aarhus Musikskole byder byens familier inden for til en dag med masser af musik... Prøv selv!

Du har mulighed for at overvære en lang række koncerter og kl. 11-14 er der instrumentjagt, hvor man kan prøve at spille på de mange instrumenter, der undervises i på Musikskolen.

For de yngste er der Musik & Bevægelse - workshops, hvor man sammen med mor eller far kommer ind i musikken.

I år er det traditionsrige arrangement udvidet til også at omfatte Officersbygningen. Her foregår en hel masse koncerter m.m.

Side-by-side: en unik koncert med Aarhus Symfoniorkester

Kl. 12-13 er der gratis familiekoncert i Symfonisk Sal.

Når man går i musikskole og gerne vil lære at spille et instrument, er det svært at forestille sig noget større end at sidde midt i et stort professionelt symfoniorkester og spille med. Det får musikskoleelever lov til at prøve, når Aarhus Symfoniorkester inviterer dem til en stor fælleskoncert i Symfonisk Sal.

I spidsen for det kæmpe orkester står en mand, der på egen krop ved, hvad denne inspiration kan betyde. Bruno Campo voksede op i Guatemala og har trådt sine barnesko i den verdensberømte venezuelanske El Sistema-bevægelse - et koncept, der via musikken ønsker at styrke social og menneskelig udvikling. Koncerten vil forene musikskoleeleverne og deres venner i symfoniorkesteret, når de side-by-side giver den gas med en række forrygende klassiske mesterværker.

Der er fri entré til det hele!

Se programmet her

Opdateret: 26.4.2017