12.04.2017

Musik Til Livet 2017 - Aarhus Musikskoles festival 29/4

Velkommen til en dag, hvor Musikskolen fylder Musikhuset, Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Musikskole (Officersbygningen) med musik. Oplev desuden et veloplagt Aarhus Symfoniorkester i børnehøjde til familiekoncerten SIDE-BY-SIDE. Der er fri entré til det hele!

Aarhus Musikskole byder byens familier inden for til en dag med masser af musik... Prøv selv!

Du har mulighed for at overvære en lang række koncerter og kl. 11-14 er der instrumentjagt, hvor man kan prøve at spille på de mange instrumenter, der undervises i på Musikskolen.

For de yngste er der Musik & Bevægelse - workshops, hvor man sammen med mor eller far kommer ind i musikken.

I år er det traditionsrige arrangement udvidet til også at omfatte Officersbygningen. Her foregår en hel masse koncerter m.m.

Side-by-side: en unik koncert med Aarhus Symfoniorkester

Kl. 12-13 er der gratis familiekoncert i Symfonisk Sal.

Når man går i musikskole og gerne vil lære at spille et instrument, er det svært at forestille sig noget større end at sidde midt i et stort professionelt symfoniorkester og spille med. Det får musikskoleelever lov til at prøve, når Aarhus Symfoniorkester inviterer dem til en stor fælleskoncert i Symfonisk Sal.

I spidsen for det kæmpe orkester står en mand, der på egen krop ved, hvad denne inspiration kan betyde. Bruno Campo voksede op i Guatemala og har trådt sine barnesko i den verdensberømte venezuelanske El Sistema-bevægelse - et koncept, der via musikken ønsker at styrke social og menneskelig udvikling. Koncerten vil forene musikskoleeleverne og deres venner i symfoniorkesteret, når de side-by-side giver den gas med en række forrygende klassiske mesterværker.

Der er fri entré til det hele!

Se programmet her

• 28.06.2017

Kom og prøv "Intuitiv musik workshop"

Kom og leg og skab umiddelbar musik sammen med andre jævnaldrende. Der er et gratis introduktionsmøde og et antal gratis prøvegange i efteråret 2017.
  • 31.05.2017

Vi starter et nyt og superfedt Aarhus Street Band!

Der venter masser af oplevelser, og vi spiller ny pop, rock og funk. -Skal du være med?

Aarhus Musikskole søger en administrativ medarbejder 1. august 2017

Har du lyst til at være en af Aarhus Musikskoles helt centrale administrative nøglepersoner og samtidig have fokus på at gøre en forskel med positiv effekt for brugere og medarbejdere? Hvis ja, så kan vi tilbyder et spændende og afvekslende job i et dynamisk og kreativt miljø.

Tilmelding til Musik i Mølleparken

Mølleparken bliver centrum for unge musikere, kor ensembler og dansetrupper i Festugen i august. Jeres band har mulighed for at stå på scenen. Tilmelding nu :)
  • 10.05.2017

kormusik i verdensklasse

I Kristi Himmelfartsdagene 25. 28. maj gæster det fremragende hollandske elitekor Nationaal Vrouwen Jeugdkoor Aarhus og Aarhus Pigekor. Samarbejdet mellem de to kor startede sidste efterår og kulminerer den 27. maj kl. 17 i Musikhusets Symfoniske Sal.
  • 03.05.2017

Aarhus Musikskole deltager i Danmarks største musiktræf i Tivoli

Med 245 koncerter fordelt på 14 scener afviklet over to dage er Musikskoledage i Tivoli Danmarks største musikalske event for de danske musikskoleelever. I år er der tilmeldt næsten 6000 børn og unge fra 72 forskellige musikskoler. Udover et rekordstort antal danske musikskoler bliver der i år også deltagelse af unge fra Grønland og Canada. Det er 28. gang Musikskoledagene indtager Tivoli, og de musikalske træf finder sted i dagene den 6. og 7. maj fra kl. 11:30

Opdateret: 26.4.2017