10.05.2017

kormusik i verdensklasse

I Kristi Himmelfartsdagene 25. 28. maj gæster det fremragende hollandske elitekor Nationaal Vrouwen Jeugdkoor Aarhus og Aarhus Pigekor. Samarbejdet mellem de to kor startede sidste efterår og kulminerer den 27. maj kl. 17 i Musikhusets Symfoniske Sal.

Det hollandske kor er kendt for sin høje kvalitet, og når de den 27. maj slår sig sammen med Aarhus Pigekor, som regnes for et af verdens bedste, kan publikum glæde sig til en helt særlig koncertoplevelse.

Aarhus Pigekor fra Aarhus Musikskole har bl.a. vundet internationale priser som vinder af "Let the Peoples Sing" og titlen som "Champions of the World" i "World Choir Games".

Koncertprogrammet består primært af nyere, verdslig kormusik med stor spændvidde, varieret udtryk og karakter, heriblandt opfører Aarhus Pigekor og koret Korvida værker af to aarhusianske komponister, Peter Bruun og Jakob Buchanan, i begge værker med musikere. De tre kor vil synge hver for sig og sammen i forskellige konstellationer.

De tre kor indtager hele rummet i Symfonisk sal ofte med koreografi skabt af den efterspurgte hollandske koreograf Panda van Proosdij.

Der venter publikum en særlig koroplevelse i Symfonisk Sal, hvortil der er fri entre.

Hør Aarhus Pigekor synge Bo Holtens stemningsfyldte værk Lelia Doura her

(Foto: Benjamin Pomerleau)

• 28.06.2017

Kom og prøv "Intuitiv musik workshop"

Kom og leg og skab umiddelbar musik sammen med andre jævnaldrende. Der er et gratis introduktionsmøde og et antal gratis prøvegange i efteråret 2017.
  • 31.05.2017

Vi starter et nyt og superfedt Aarhus Street Band!

Der venter masser af oplevelser, og vi spiller ny pop, rock og funk. -Skal du være med?

Aarhus Musikskole søger en administrativ medarbejder 1. august 2017

Har du lyst til at være en af Aarhus Musikskoles helt centrale administrative nøglepersoner og samtidig have fokus på at gøre en forskel med positiv effekt for brugere og medarbejdere? Hvis ja, så kan vi tilbyder et spændende og afvekslende job i et dynamisk og kreativt miljø.

Tilmelding til Musik i Mølleparken

Mølleparken bliver centrum for unge musikere, kor ensembler og dansetrupper i Festugen i august. Jeres band har mulighed for at stå på scenen. Tilmelding nu :)
  • 10.05.2017

kormusik i verdensklasse