Gå til sidens indhold
 
10.05.2017

kormusik i verdensklasse

I Kristi Himmelfartsdagene 25. 28. maj gæster det fremragende hollandske elitekor Nationaal Vrouwen Jeugdkoor Aarhus og Aarhus Pigekor. Samarbejdet mellem de to kor startede sidste efterår og kulminerer den 27. maj kl. 17 i Musikhusets Symfoniske Sal.

Det hollandske kor er kendt for sin høje kvalitet, og når de den 27. maj slår sig sammen med Aarhus Pigekor, som regnes for et af verdens bedste, kan publikum glæde sig til en helt særlig koncertoplevelse.


Aarhus Pigekor fra Aarhus Musikskole har bl.a. vundet internationale priser som vinder af "Let the Peoples Sing" og titlen som "Champions of the World" i "World Choir Games".


Koncertprogrammet består primært af nyere, verdslig kormusik med stor spændvidde, varieret udtryk og karakter, heriblandt opfører Aarhus Pigekor og koret Korvida værker af to aarhusianske komponister, Peter Bruun og Jakob Buchanan, i begge værker med musikere. De tre kor vil synge hver for sig og sammen i forskellige konstellationer.


De tre kor indtager hele rummet i Symfonisk sal ofte med koreografi skabt af den efterspurgte hollandske koreograf Panda van Proosdij.


Der venter publikum en særlig koroplevelse i Symfonisk Sal, hvortil der er fri entre.


Hør Aarhus Pigekor synge Bo Holtens stemningsfyldte værk Lelia Doura her

 

(Foto: Benjamin Pomerleau) 

Link til denne side

Nyheder

 
 

Opdateret: 17.5.2017

Afdeling: Officersbygningen

Send kommentar: Aarhus Musikskole 

Telefon: 89 40 99 21

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code