25.08.2017

Musik og bevægelse

ledige pladser.

Musik og Bevægelse er en tidslomme med samvær og nærvær imellem dig og dit barn. På alle Musik og Bevægelseshold deltager barnet sammen med en af sine nære voksne - fx far, mor eller bedsteforælder. Musikken og fællesskabet er i centrum i en tryg og legende ramme. Vi tager udgangspunkt i børnenes alder og det de kan, samtidig med at vi udfordrer dem, så de udvikler sig musikalsk, motorisk, sprogligt og socialt sammen med andre børn og voksne. Holdene er inddelt efter alder, og vi underviser flere steder i Aarhus Kommune.

Der starter et nyt hold onsdag d. 30. august, Musik og Bevægelses for 4 årige, Officersbygningen.

Du kan tilmelde dig her

Der er også pladser ledige pladser på andre hold, både i Aarhus C og i forskellige forstæder.

Se en oversigt over hvor I kan starte netop nu her

Opdateret: 01.9.2017