Gå til sidens indhold
 
19.09.2017

Unge musikalske talenter rejser 200 år tilbage i tiden

40 af regionens mest talentfulde unge musikere mødes i et ungdomssymfoniorkester under ledelse af den karismatiske dirigent Bruno Campo og fejrer Helsingør Theaters 200 års jubilæum.

MGK-Østjylland er et 3-årrigt elitekursus for unge musikalske talenter. I den kommende tid forener vi kræfterne med vores nordjyske kolleger fra MGK-Nord og samler et ungdomssymfoniorkester, der under ledelse af den karismatiske dirigent Bruno Campo, vil spille Mozart og Schubert i Den Gamle By’s Helsingør Theater søndag d. 1. oktober kl. 14.00.

Bruno Campo og MGK-Østjylland har efterhånden mange succesfulde orkesterprojekter med i bagagen. Den guatemalske dirigent en er vaskeægte ildsjæl, der gennem en lang række projekter rundt omkring i Europa arbejder for at skabe en orkestertradition blandt unge musikere. Tidligere på året gæstede han Aarhus ifm. åbningen af kulturbyåret, hvor han stod i spidsen for et 120 mand stort ungdomssymfoniorkester på åbningsdagen og igen i april, hvor han dirigerede en ”Side by Side” koncert, hvor Aarhus Symfoniorkester inviterede musikskoleelever til at medvirke i orkestret – det første projekt af sin art i Aarhus.

Denne gang er der tale om et mindre orkester på 40 af regionens mest talentfulde unge musikere, der spiller musik der med mere end 200 år på bagen passer perfekt til de atmosfærefyldte rammer i Helsingør Theater, der netop i år kan fejre 200 års jubilæum.


Dato: Søndag d. 1. oktober kl. 14.00

Sted: Helsingør Theater, Den Gamle By, Viborgvej 2, 8000 Aarhus C

Program: 

F. Schubert: Rosamunde Ouverture D.644,  

W. A. Mozart: Symfoni nr. 35 (Haffner) K385


Der er fri entré til koncerten - der er maks. plads til 218 personer i teatret. (Hvis man ønsker at besøge den Gamle By, før eller efter koncerten, skal man købe entré billet.)


Koncerten gentages om aftenen i Det Obelske Auditorium i Utzon Center, Aalborg kl. 19.00Link til denne side

Nyheder

 
 

Opdateret: 19.9.2017

Afdeling: Officersbygningen

Send kommentar: Aarhus Musikskole 

Telefon: 89 40 99 21

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code