Gå til sidens indhold
 
08.09.2017

Er du 12-14 år? Kom og spil i band

Piger I Spil og Drenge I Spil er et nyt tilbud for aldersgruppen 12-14 år. Vi arbejder kreativt og åbent med musikken.
Piger I Spil og Drenge I Spil er et nyt tilbud for aldersgruppen 12-14 år. Vi arbejder kreativt og åbent med musikken. Vi skal lave vores egne numre, og vi skal ud og spille musikken live. Vi har 2 hold - ét for piger og ét for drenge - men vi vil også lave nogle ting på tværs og blande kortene ind imellem.


Mere om PIS:
Hej pige! Vil du lære hvordan man laver gode popsange, leger med lyde og lader musikken flyde, så den løfter taget og ender et sted i universet! Så har vi et musikhold specielt til dig. Det hedder Piger I Spil eller bare PIS. Vi synes, det er sjovest at spille musik sammen og med PIS kan du øve på instrumenter, spille gode popsange, komponere fra hjertet og mærke musikken blomstre sammen med andre piger på din egen alder.


Mere om DIS
Helteguitar, rock'n'roll, 1-2-3-4 og pedal to the metal! Ja, helt sikkert, men vi kommer også til at arbejde med rytmik, fokus på dynamik og udforskning af grænserne for, hvad musik kan være. Vi tager en nysgerrig tilgang til det at spille musik. Vi spiller numre, der kan udfordre sanserne og vi vil også lave vores egne originale numre med udgangspunkt i vores egen musikalitet. Vær åben, vær grænseløs, vær dig selv!


Praktisk info:
Holdene er på 6-8 personer. Lektionerne er på 1,5 time én gang om ugen. Undervisningen ligger tirsdage kl. 16.00-17.30 i Grobund's lokaler på Tomsagervej 25 i Åbyhøj. 


Læs mere om PIS/DIS her

Link til denne side

Nyheder

 
 

Opdateret: 08.9.2017

Afdeling: Officersbygningen

Send kommentar: Aarhus Musikskole 

Telefon: 89 40 99 21

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code