26.10.2017

Babyrytmik - gratis prøvetime

Kom og prøv en gratis time i babyrytmik!

TID: Fredag d. 3. november kl. 12:30-13:15

STED: Aarhus Musikskole, Vester Allé 3, 8000 Aarhus C. LOKALE 212, indgang C

(Barnevogne parkeres foran Musikskolen, husk evt. lås og regnslag)

TILMELDING: Undervisningen er gratis, men man skal tilmelde sig ved at hente en gratis billet her:

Der er 12 pladser på holdet.

BESKRIVELSE AF HOLDET:

Babyer synger før de taler! De leger med lyde, tonehøjder og synger med i deres eget pludrende sprog. De hviner og griner, når de danser rundt på mors arm eller tager en ride-ranketur på fars ben.

Alle sanser stimuleres gennem sang, fagter, bevægelse, lydlege med rasleæg og meget mere i babyrytmiktimen.
Når man synger og danser med sit barn skabes et unikt samvær mellem forældre og barn, hvor nærvær, kontakt, musik og sang er i centrum for en sanselig oplevelse for barnet. Barnet styrkes motorisk, musikalsk, sprogligt og socialt.
Alle kan være med til babyrytmik og gennem både kendte og nye sange får deltagerne ideer til, hvordan musikken kan blive en del af hverdagen – i bilen, på puslebordet, på legepladsen osv.

Af hensyn til pladsen og balancen mellem børn og voksne i rummet, kan der kun deltage én voksen pr. barn.

NYT BABYRYTMIKFORLØB I UGE 45:

Du kan selvfølgelig som altid også tilmelde dig forløb i babyrytmik på Aarhus Musikskole.

Nyt Babyrytmikforløb uge 45-50 (seks gange i alt): 362 kr. Fredage kl 12:30-13:15

Klik her for at tilmelde dig et forløb

EVT. SPØRGSMÅL kan rettes til underviser Signe Thorborg Addison på tlf 22547700 eller signe_thorborg@hotmail.com

Opdateret: 26.10.2017