Spil bare løs

Tag dit instrument med og kom forbi Vadestedet i Officersbygningen om tirsdagen fra kl. 15.30 til 17.30: Så kan du være med til 'Spil bare løs', med andre elever.

Kære musikskoleelever og forældre i Officersbygningen.

Tag dit instrument med og kom forbi Vadestedet (elevventerummet, indgang B eller C) om tirsdagen i Officersbygningen: Så kan du være med til 'Spil bare løs', med andre elever.

Garo (percussion) og Hans Henrik (guitar) styrer slagets gang, så det både bliver sjovt for nybegyndere og dig der har spillet et par år.

Til at starte med vil det være enkle melodier med D, A og G akkorder der bliver spillet, og med et par krydser for melodiinstrumenter.

Vi starter tirsdag den 9-1-2018, og kører efterfølgende fast hver tirsdag i vadestedet.

Du er selvfølgelig også velkomne til bare at kigge forbi, og høre de andre spille :-)

Opdateret: 30.1.2018