Gå til sidens indhold
 

Korene i Aarhus Musikskole

Musikskolens kor er for dig, der elsker at synge, og som gerne vil have en masse dejlige musikoplevelser sammen med andre jævnaldrende. Læs om alle vores kor her.

Vi har mange forskellige kor, så der findes noget for stort set alle aldersgrupper. Du har rig mulighed for at søge nye udfordringer inden for korsang.

  

Musikskolens kor laver mange koncerter, og korene for unge tager på turné i både ind- og udland. Det betyder også, at vi ønsker et flot og spændende repertoire at optræde med, så vi kan give nogle gode koncerter; det giver publikum - såvel som vores kordeltagere -nogle gode og mindeværdige oplevelser. Derfor er det også meget vigtigt, at vores kordeltagere er engagerede og møder op til alle øvegange, samt at de øver deres stemmer hjemmefra. 

 

Musikskolens kor vil ikke bare give dig en indgående viden om musik og forbedre dine kompetencer indenfor sang, teknik, optræden og improvisation - det kan også give dig oplevelser og venner for livet. 

 

Gældende for samtlige af vores kor, skal der aflægges stemmeprøve før optagelse kan ske - nærmere info ved de enkelte kor.

 

Tilmelding

Vælg et kor i menuen til venstre for info og tilmelding.

 

Priser og regler

Læs mere her om priser og regler

 

Kontakt

Musikskolen set udefra

Aarhus Musikskole

Officersbygningen

Vester Allé 3

8000 Aarhus C

Telefon: 89 40 99 21

E-mail: 

 
 
 

Afdeling: Officersbygningen

Send kommentar: Aarhus Musikskole 

Telefon: 89 40 99 21

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code