Skip to the content

Børn spiller klassisk 2020

 

Børn Spiller Klassisk er en klassisk musikbegivenhed for dig, der er under 13 år. Du får mulighed for at spille i Kammermusiksalen i Musikhuset i Aarhus den 6. december 2020 mellem kl. 9 og 13.

 

Vi håber, at BSK kan være med til at give dig en oplevelse af fællesskab, noget at spille hen imod og et netværk med andre børn, der også er ambitiøse med deres musik - kort sagt en musikalsk festdag. Der vil være mulighed for at få mundtlige tilbagemeldinger fra dommerpanelet efter du har spillet.

Efter BSK er alle musikanter, familie, venner og lærere velkomne til at overvære Unge Spiller Klassisk, musikkonkurrencen for unge mellem 13 og 25 år, der afvikles fra kl. 13 i Lille Sal i Musikhuset.

 

  • Børn Spiller Klassisk er åben for børn under 13 år fra region Midt/Øst. Du må ikke være fyldt 13 år d. 10. november 2020.
  • Repertoiret skal være klassisk, herunder folkemelodier.
  • Du må max spille 5 minutter. Egen akkompagnatør kan medbringes, eller du kan blive akkompagneret af Aya Tominaga. Det skal du tilkendegive sammen med din tilmelding.
  • BSK afholdes i Kammermusiksalen i Musikhuset i Aarhus. Der vil være opvarmningslokaler på dagen, men der vil ikke være mulighed for at holde generalprøve i salen.
  • Tilmeldingsfrist: søndag d. 22. november 2020

 

Tilmeld dig her

 

Hvis du vil have nogen med ind og se og høre, så kan I hente gratis billetter HER.

BSK afholdes og arrangeres af Aarhus Musikskole i samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium

 

Kontaktperson: Lars-Ole Vestergaard, love@aarhus.dk