Skip to the content

Børn spiller klassisk


1. december 2019 - kl. 09:00 i Musikhuset Aarhus

Børn Spiller Klassisk, BSK er en musikalsk festdag for børn under 13 år, som afholdes i Musikhuset i Aarhus, arrangeret af Aarhus Musikskole i samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium den 1. december fra kl. 9-13.

Vi håber, at BSK kan være med til at give børnene en oplevelse af fællesskab, noget at spille hen imod og et netværk med andre børn, der også er ambitiøse med deres musik. Kort sagt en musikalsk festdag. Der vil være mulighed for at få mundtlige tilbagemeldinger fra et professionelt panel efter børnene har spillet.
De voksne, der skal give børnene tilbagemeldinger er sidsteårs studerende på Det Jyske Musikkonservatorium og erfarne musiklærere.

Efter BSK er børnene velkomne til at overvære Unge spiller Klassisk, musikkonkurrencen for unge mellem 13 og 21 år, der afvikles fra kl. 13 samme dag i Lille Sal i Musikhuset.

Børn Spiller Klassisk er åben for børn under 13 år fra region Midt/Øst. Du må ikke være fyldt 13 år d. 1. november 2019. Er du fyldt 13 år den 1. november kan du deltage i Unge spiller Klassisk.

Repertoiret skal være klassisk, herunder folkemelodier.
Du må max spille 5 minutter. Egen akkompagnatør kan medbringes, eller du kan blive akkompagneret af Aya Tominaga. Det skal du tilkendegive sammen med din tilmelding.
Du må gerne spille sammen med andre børn. Skriv navnene på medspillerne i tilmeldingen.

BSK afholdes i Kammermusiksalen i Musikhuset i Aarhus. Der vil være opvarmningslokaler på dagen, men der vil ikke være mulighed for at holde generalprøve i salen.

 

Tilmeldingsfrist: søndag d. 17. november 2019 

Tilmeld - Børn spiller klassisk

 

BSK afholdes og arrangeres af Aarhus Musikskole i samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium
Kontaktperson: Lars-Ole Vestergaard