Skip to main content Skip to footer

Børn Spiller Klassisk 2023

Børn Spiller Klassisk er en klassisk musikbegivenhed for dig, der er under 13 år. Du får mulighed for at spille i Kammermusiksalen i Musikhuset, Aarhus den 3. december mellem kl. 10 og 13.

Vi håber, at Børn Spiller Klassisk kan være med til at give dig en oplevelse af fællesskab, noget at spille hen imod og et netværk med andre børn, der også er ambitiøse med deres musik.

Der vil være mulighed for at få mundtlige tilbagemeldinger fra dommerpanelet efter du har spillet.

Efter Børn Spiller Klassisk er alle der medvirket, familie, venner og lærere velkomne til at overvære Unge spiller Klassisk, musikkonkurrencen for unge mellem 13 og 25 år, der afvikles fra kl. 13 i Lille Sal i Musikhuset.

Børn Spiller Klassisk er åben for børn under 13 år fra region Midt/Øst. Du må ikke være fyldt 13 år d. 1. november 2023.

Repertoiret skal være klassisk, herunder folkemelodier.

Du må spille max 5 minutter. Egen akkompagnatør kan medbringes, eller du kan blive akkompagneret af vores Børn Spiller Klassisk akkompagnatør. Det skal du tilkendegive sammen med din tilmelding.

Børn Spiller Klassisk afholdes i Kammermusiksalen i Musikhuset i Aarhus. Der vil være opvarmningslokaler på dagen, men der vil ikke være mulighed for at holde generalprøve i salen.

Tilmeldingsfrist:  torsdag d. 16. november 2023 på:  https://forms.gle/ujiF7qUdwM55mYHWA

Hvis du vil have nogen med ind til koncerten, er der gratis adgang.

Børn Spiller Klassisk afholdes og arrangeres af Aarhus Musikskole i samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium og Musikhuset Aarhus

Kontaktperson: Niels Tilma

About the author

Aarhus Musikskole