4 nye sange til Sangskattekisten

Sangskattekisten er blevet 4 sange rigere. Sangene blev præsenteret ved to koncerter på Gellerupscenen lørdag formiddag.

Sangskattekisten er allerede et kæmpe fænomen på YouTube med sine 97 mio. afspilninger. Sangskattekisten er udviklet af Aarhus Musikskole i samarbejde med Børn & Unge, Aarhus Kommune og består af 14 børnesange, indspillet af professionelle musikere, med tilhørende tegnefilm af Marie-Louise Højer Jensen. Og nu bliver der så offentliggjort flere sange til glæde for børnefamilier – ikke bare i Aarhus men også i resten af Danmark. Ja selv mange steder i udlandet kigger og synger de med.

Find de nye sange på Aarhus Musikskoles YouTube-kanal eller direkte i playlisten "Sangskattekisten"

De nye sange er:

- Oppe i Norge

- Rits Rats

- Så går vi rundt om en enebærbusk

- Vil du, vil du

God fornøjelse