Komponist-workshop

For alle Musikskoleelever mellem 12 og 15 år.

Fantastisk mulighed for at starte musikskoleåret på en sjov og lærerig måde.

I begyndelsen af august afholdes der en spændende festival, hvor unge komponister fra hele norden kommer til Aarhus: UNM - Ung Nordisk Musik.

I den forbindelse er Aarhus Musikskole samarbejdspartner på et projekt, hvor nogle af disse komponister skal give børn og unge et indblik i at komponere gennem en workshop.

Som musikskoleelev mellem 12 og 15 år har du mulighed for helt gratis at deltage i en workshop med de norske komponister Sean Bell og Harald Jordal Johannesen. Workshoppen arbejder med at undersøge lyde og lave musikværker ved hjælp af grafisk notation – altså hvor man tegner hvordan musikken skal være frem for at skrive den på noder. Man behøver ikke at have erfaring med at skrive musik i forvejen, men skal blot have lyst til at bruge sit instrument/stemme til at skabe musik sammen med andre. Se Festivalleder Mathias Madsen Munchs præsentation her.

UNM Outreach Beskrivelser (vimeo.com)

Man skal møde:

• Mandag d. 9. august kl. 17-20
  • Torsdag d. 11. august kl. 17-20
  • Lørdag d. 13. august 10-15.15

Alle dage mødes man i Officerssalen på Aarhus Musikskole.

Tilmeld dig her (Først til Mølle). Du vil modtage nærmere information om workshoppen på den mail, du opgiver.