Skip to the content

Hornundervisning

 

Horn er et brugt instrument både inden for klassisk og rytmisk musik. Hornundervisningen på Aarhus Musikskole tager udgangspunkt i elevens niveau, og det er aldrig for sent at begynde at spille horn.

 

Undervisningen

Horn kendes fra symfoniorkestre, kammermusik, musicals og jazz-bands, så horn kan dyrkes af folk med enhver "musiksmag". Horn tilhører messinggruppen sammen med trompet, cornet, jagthorn, euphonium, basun og tuba, og på Aarhus Musikskole kan man få undervisning i alle messinginstrumenter.
 

Alder

Man kan normalt begynde at spille på horn, når man er 10 - 11 år gammel afhængig af hænders og fingres størrelse.
 

Sammenspil

Der er meget gode sammenspilsmuligheder for horn. Man kan spille kammermusik i små grupper eller man kan deltage i skolens, harmoniorkester, big bands og forskellige større og mindre projekter. Der afholdes jævnligt koncerter, hvor elever spiller for hinanden og for familie og venner. Nogle af orkestrene giver mange koncerter både her i landet og i udlandet.
 

Instrument

Vent med at købe et horn til du har talt med læreren. Musikskolen ligger inde med en række instrumenter til udlån eller udleje, så du kan prøve før du køber. Rådfør dig også med læreren før udskiftning til et bedre horn eller hvis hornet skal repareres. Når du skal gå til spil, er det nødvendigt at have et horn til rådighed af en rimelig kvalitet.
 

Startalder

10 år
 
 

Priser og regler

Priser og regler: Læs mere her om priser og regler
 
Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på musikskolen@aarhus.dk eller tlf. 89 40 99 21

 


Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld