Skip to the content

MTA - klassisk guitar

 

Som MTA elev på klassisk guitar deltager du i arrangementer, der kombinerer muligheden for at dygtiggøre dig som solist, men samtidig tilbyder sammenspil og møder med andre guitarister. Der kan også være oplæg om relevante emner som f.eks. teknik, notation, komponister osv.

 

De sidste par år har der været et samarbejde mellem Aarhus Musikskole og Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra hovedfagslærer i klassisk guitar adjunkt Frederik Munk Larsen deltager. Fra Aarhus Musikskole og MGK-Ø deltager Morten Skott.

 

Frederik Munk Larsen underviser typisk eleverne i solotimer, evt. som masterclass, og sideløbende hermed er der sammenspil under ledelse af Morten Skott, så deltagerne kan regne med at komme til at spille meget i løbet af dagen. Hvis man er en del af MTA vil man i god tid få tilsendt noderne til sammenspil, så man kan gennemgå dem med sin egen guitarlærer.

 

I efteråret 2019 var der planlagt 3 dage med sammenspil og soloundervisning.

På nuværende tidspunkt mangler vi kun søndag den 8. december. Undervisningen er fra 9.30-15.00 og foregår i på Aarhus Musikskole i Officersbygningen, Vester Allé, 8000 Aarhus C.

 

Datoerne for foråret 2020 er endnu ikke endeligt fastlagt.

Nøglelærer i MTA - klassisk guitar:

Morten Skott

E-mail : skottmorten@gmail.com

Telefon : 30524815

Underviser i:

  • Guitar
  • MGK guitar, klassisk
  • MTA nøglelærer, klassisk guitar