Skip to the content

MTA - klassisk guitar

 

Guitar er et af de mest populære instrumenter. De fleste vælger guitaren på grund af dens dominerende placering i de rytmiske genrer, men der er også store muligheder for at udforske den klassiske musik på guitaren.

Her kan MTA hjælpe de dygtigste elever ved arrangementer, der kombinerer muligheden for at dygtiggøre sig som solist, men samtidig tilbyder et møde med og sammenspil med andre guitarister. Der kan også være oplæg om relevante emner som f.eks. teknik, notation, komponister osv.

De sidste par år har der været et samarbejde mellem Aarhus Musikskole og Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra hovedfagslærer i klassisk guitar adjunkt Frederik Munk Larsen deltager. Fra Aarhus Musikskole og MGKØ deltager Morten Skott.

Frederik Munk Larsen underviser typisk eleverne i solotimer, evt. som masterclass, og sideløbende hermed er der sammenspil under ledelse af Morten Skott, så deltagerne kan regne med at komme til at spille meget i løbet af dagen. Hvis man er en del af MTA vil man i god tid få tilsendt noderne til sammenspil, så man kan gennemgå dem med sin egen guitarlærer.

I efteråret 2020 er der planlagt fire dage med sammenspil og soloundervisning, hvor Frederik Munk vil deltage i mindst de tre: 12. september, 3. oktober, 7. november og 5. december.

 

Undervisningen er fra 9.30-15.00 og foregår i på Aarhus Musikskole i Officersbygningen, Vester Allé, 8000 Aarhus C.

 

Læs mere om optagelse og MTA generelt

Nøglelærer i MTA - klassisk guitar:

Morten Skott

E-mail : skottmorten@gmail.com

Telefon : 30524815

Underviser i:

  • Guitar
  • MGK guitar, klassisk
  • MTA nøglelærer, klassisk guitar