Skip to the content

2
oktober

Kom til gratis symfonikoncert med 65 unge musikere

2. oktober 2022 - kl. 16:00
ReMUS og Orkester MidtVest mødes i skøn samklang, når 65 unge spiller symfonikoncerter i Musikhuset i Aarhus.

Programmet er nordisk og under titlen "Fugle under himlen", spiller orkester ReMUS og Orkester MidtVest under ledelse af Magnus Plejdrup. På programmet står Einojuhani Rautavaaras værk, der ligeledes bærer titlen "Fugle under himlen".
Desuden er Edvard Griegs Peer Gynt-suite nr. 1 og Jean Sibelius Violinkoncert på koncertens program. Solist er med Michael Germer, en af Danmarks mest fremtrædende unge violinister, og projektet dirigeres af Magnus Plejdrup – ligeledes ét af de nye, fremstormende, østjyske navne på den internationale scene.

Kom med til en forrygende, gratis symfonikoncert. 

Læs mere

8
oktober

Koncert i Musikhusets Cafe

8. oktober 2022 - kl. 11:00
Koncert med elever hos: Line Birkeland, Morten Skott, Gitte O. Mortensen

Læs mere

12
oktober

Kvindestemmer - Aarhus Pigekors jubilæumskoncert

12. oktober 2022 - kl. 19:30
Aarhus Pigekor giver koncert i Skt. Lukas Kirke med titlen ’Kvindestemmer’.
I anledning af korets 20-års jubilæumssæson, præsenteret koret en koncert, som hylder de kvindelige stemmer. På programmet er derfor både værker af yngre, kvindelige komponister og værker med tekster af kvindelige forfattere – nogle af dem ’genopdaget’ i nyere tid.
Koret opfører musik af bl.a. Caroline Shaw (for kor og cello), Sarah Quartel, Katerina Gimon og Mia Makaroff. Samlet set viser værkerne pigekorets /kvindekorets mange klang- og udtryksmuligheder, som disse nulevende komponister arbejder med, og præsenterer publikum for et repertoire med stor bredde.
Desuden medvirker korets ’lillesøster’, Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor med en afdeling ved koncerten.
Begge kor ledes af Birgitte Næslund Madsen, som i august 2021 overtog dirigentpinden efter korets mangeårige leder og stifter, Helle Høyer Vedel, som med Aarhus Pigekor opnåede en lang stribe af internationale priser og medaljer ved konkurrencer rundt omkring i verden. Koret har desuden lavet adskillige roste indspilninger, som kan findes på diverse streamingtjenester, og har udgivet en række videoer på YouTube, hvor man ser resultaterne af korets mangeårige samarbejde med den hollandske koreograf, Panda van Proosdij.
Voksne: 75 kr
Børn under 18 + studerende: 50 kr
Billetter købes i forsalg på www.place2book.com/da/sw2/sales/jb2rkvhm6w eller i døren

Læs mere

1
november

Verden er i farver - koncert med Maestra

1. november 2022 - kl. 20:00
Koncert i Ellevang Kirke med farver som omdrejningspunkt i en stor opsætning med lyd og lys, og med sangere fra Maestra som aktive medskabere. Billetter købes ved indgangen eller på dette link:  https://www.place2book.com/da/sw2/sales/q85vsbw6n5

Læs mere