Skip to the content

Privatlivspolitik

 

Indledning

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan Aarhus Musikskole behandler og værner om eventuelle data om dig.  

 

Formål og grundlag for indsamling af data og hvilke data vi har brug for

Aarhus Musikskole samler data ind i en række tilfælde:

Når du besøger vores website (cookies)

  • Formålet med at vi indsamler data fra cookies er at forbedre vores hjemmesidestruktur ved hjælp af statistik. Cookies er små tekstfiler som bliver gemt på dit apparat (computer, mobil, tablet og lignende). Cookies husker indstillinger og information om dig – fx din ip-adresse og hvilke sider du klikker på. Cookies kan ikke indeholde virus eller lignende. Man skelner mellem forskellige typer af cookies og på aarhusmusikskole.dk kan du i nederste venstre hjørne se hvilke cookies der bliver gemt på din computer. På enkelte sider indlejrer vi videoer fra youtube, men sendt via youtube’s no-cookie domæne, for at værne om dine data. Klikker du dig videre til youtube, er det youtubes cookie-politik der gør sig gældende.

Når du tilmelder dig Musikskolens undervisning gennem administrationssystemet Speedadmin

  • For at tilmelde dig undervisning på Aarhus Musikskole er det nødvendigt at vi får en række persondata fra dig: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, alder, CPR-nummer. Disse oplysninger er nødvendige for at kunne kontakte dig, placere dig rigtigt på eventuelle undervisningshold og sende regninger til dig.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

  • Hvis du ønsker at tilmelde dig vores nyhedsbrev har vi brug for din email-adresse. Du kan aktivt tilmelde dig nyhedsbrevet, som en af tilmeldingsprocessen gennem Speedadmin og på sigt via aarhusmusikskole.dk

Når du skriver til os via email

  • Vi henviser til Aarhus Kommune: https://aarhus.dk/om-kommunen/databeskyttelse/naar-du-skriver-til-os/

 

Samtykke

Når vi beder dig om data i ovennævnte tilfælde, samler vi ikke personhenførbart data ind fra dig før du er blevet oplyst herom og har givet dit samtykke.

Dit samtykke er frivilligt og du kan til hver en tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Vær dog opmærksom på, at vi ikke vil være i stand til at behandle din tilmelding, hvis du trækker dit samtykke tilbage. Ønsker du at stoppe som aktiv elev på Aarhus Musikskole, henviser vi til Musikskolens regler om udmeldelse.

 

Hvordan behandler vi dine persondata

Tredjeparts databehandlere

  • Speedadmin.dk er vores administrationssystem og al tilmelding til undervisning foregår igennem dette system. Du vil derfor blive ledt fra aarhusmusikskole.dk over til speedadmin.dk når tilmeldingsprocessen går i gang.

Sikkerhed

  • Vi tager de fornødne forholdsregler for at holde dine data sikre.

Videregivelse af data

  • Dine data eller dele af dine data vil udelukkende være tilgængelige for ansatte inden for Aarhus Musikskole. Vi videregiver derfor ikke dine data til tredjepart.

Opbevaring af data

  • Vi gemmer dine data indtil vi ikke har brug for dem mere.   

 

Hvad er dine rettigheder

  • Ret til indsigt - Du har ret til at se de personoplysninger, vi behandler om dig, og få en række oplysninger om behandlingen.
  • Ret til berigtigelse - Du har ret til at få urigtige/forkerte personoplysninger om dig rettet
  • Ret til sletning eller "retten til at blive glemt" - Du har som udgangspunkt ret til at få slettet dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser, der nævnes i databeskyttelsesforordningen, er opfyldt.
  • Ret til begrænsning af behandling - Du har ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser er opfyldt.
  • Ret til dataportabilitet - Du har i visse ret til at modtage dine personoplysninger og til at anmode om, at personoplysningerne overføres fra én dataansvarlig til en anden.
  • Ret til indsigelse - Du har ret til at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger.

 

Klagemuligheder

Du kan klage over vores behandling af persondata til datatilsynet på www.datatilsynet.dk

 

Dataansvarlig / Kontaktoplysninger

Aarhus Musikskole  
Vester Allé 3  
8000 Aarhus C
Telefon: 89 40 99 21
Email: musikskolen@aarhus.dk

 

Opdatering af vores privatlivspolitik

Vores opdaterede privatlivspolitik vil altid være at finde på www.aarhusmusikskole.dk/privatlivspolitik