Skip to the content

Aarhus Musikskole aflyser al fysisk undervisning, arrangementer og koncerter indtil 13/4

pga. Coronasituationen

Alle elever er blevet kontaktet pr. mail og vil blive holdt opdateret. Der arbejdes bl.a. på at instrumentalelever vil kunne være i kontakt med deres lærer via internettet.

Børn spiller klassisk

1. december 2019 - kl. 10:00

Børn Spiller Klassisk, BSK er en musikalsk festdag for børn under 13 år, som afholdes i Musikhuset i Aarhus, arrangeret af Aarhus Musikskole i samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium den 1. december fra kl. 10-13.

Vi håber, at BSK kan være med til at give børnene en oplevelse af fællesskab, noget at spille hen imod og et netværk med andre børn, der også er ambitiøse med deres musik. Kort sagt en musikalsk festdag. Der vil være mulighed for at få mundtlige tilbagemeldinger fra et professionelt panel efter børnene har spillet.
De voksne, der skal give børnene tilbagemeldinger er sidsteårs studerende på Det Jyske Musikkonservatorium og erfarne musiklærere.

Efter BSK er børnene velkomne til at overvære Unge spiller Klassisk, musikkonkurrencen for unge mellem 13 og 21 år, der afvikles fra kl. 13 samme dag i Lille Sal i Musikhuset.