Skip to the content

Undervisere

Christian Skovgaard Flarup

Underviser i klaver i Officersbygningen og på Lystrup skole og har været ansat siden 2010.

Uddannelse/baggrund/erfaring
Jeg er uddannet fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i klassisk klaver, hvor jeg modtog undervisning af Sergei Senkov og senere hen Anne Øland. Anne Øland havde en kæmpe passion for at spille klaver, men hun havde også en mindst lige så stor passion for pædagogik.
Jeg har selv gået på musikskole hele vejen indtil konservatoriet og har fået en masse oplevelser derigennem.

Undervisningsprofil
For mig er det vigtigt at man bliver en HEL pianist, og ikke kun lærer at se klaveret fra én vinkel. Det vil sige at vi kommer omkring noder, gehør, becifring, klaverteknik og ergonomi, sammenspil og meget mere.
Genre er ikke afgørende for mig, dog går jeg op i at spille noget der er skrevet for klaver og gør brug af klaverets muligheder.
Der skal være musik i rummet i hver time!

Kunstnerisk og musikpædagogisk virke
Jeg elsker musik og særligt den klassiske musik. Derfor kan jeg heller ikke lade være med at spille og lave koncerter – det kan enten være solo-koncerter, eller sammen med en cello, et kor, eller sågar et kirkeorgel!
Samtidig med at jeg har fordybet mig i den komponerede klassiske musik, har jeg altid holdt af at lege med klaveret, spille efter gehør og improvisere.
Sammen med min gode studiekammerat Mathias Hammer, har vi udarbejdet et materiale for børn til brug fra første klavertime. Udgangspunktet er at få lov til at bruge hele klaveret med det samme, lære store bevægelser og spille sammen med læreren, så der kommer masser af lyd og musik allerede i første time.
 
Se også min hjemmeside: www.csflarup.com