Skip to the content

2 år - Musik og bevægelse

Den 2-årige er som regel ret stabil i at gå og løbe; og når det først har lært at løbe, skal der løbes hele tiden! Barnets spirende sprog er også på vej og det elsker gentagelser i sange og remser og leger sproget frem.
 
I Musik og Bevægelse for 2-årige skaber underviseren en tryg og legende ramme for voksne og børn. Vi synger fagtesange, danser, hopper og løber, spiller trommer, rasleæg, marimba og leger med tørklæder, ærteposer, faldskærm og meget mere.
 
Børn deltager på forskellige planer; nogle er meget aktive og vil gerne være medbestemmende i musiktimen, andre er mere generte og har det bedst på mors eller fars arm.
Det bedste den voksne kan gøre, er at deltage aktivt og vise sin glæde ved musikken. Så får barnet en givende musikalsk oplevelse og gennem bevægelse og leg med mor og far udvikler de sig både musikalsk, motorisk, sprogligt og socialt.
 
På 2-årsholdet skabes en hyggelig og nærværende stund mellem barnet og den voksne, hvor der gives plads til barnets spirende personlighed og trang til bevægelse. 
Af hensyn til pladsen og balancen mellem børn og voksne i rummet, kan der kun deltage én voksen pr. barn.
 
OBS: På dette hold skal man være fyldt 2 år inden uge 42. (På 2+3 års holdet i Beder skal man være fyldt 2 år og 3 mdr. til sæsonstart i august)
 
Man opnår søskenderabat på barn nr. 2 eller flere, ved tilmelding på SAMME hold.
 
Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på musikskolen@aarhus.dk eller tlf. 89 40 99 21
 
Priser og regler: Læs mere her om priser og regler

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld

Workshops og enkeltstående tilbud i 'Musik & Bevægelse'

Musiklørdag

Musiklørdag er for børnefamilier, der har lyst til at synge, spille og lege sammen.

Babyrytmik på DOKK1

For babyer i alderen 4-12 måneder. Til babyrytmik stimuleres alle sanser gennem sang, bevægelse, lydlege og meget mere.