Skip to the content

Det store trommeshow & Sommer Stomp Happening

25. juni 2019 - kl. 10:00

Aarhus Musikskole pakker alle trommerne og drager afsted til Dokk1, hvor man kan opleve en fantastisk koncert med omkring 60 af musikskolens trommeelever fra 5-18 år, som viser et stort og flot tromme program. Til ”Det store trommeshow” præsenterer musikskolen naturligvis trommesættet, men der vil også være percussion band, marimba soloer, stomp, klassisk lilletromme og meget mere!  
Efter koncerten afsluttes dagen med en udendørs ”Sommer stomp” happening, hvor alle i fællesskab prøver at mane det gode sommervejr frem med et stort og fyldigt stomp beat. Stomp happening kommer til at foregå ved Bjørnen, og her kan alle der har lyst deltage. Musikskolens lærere styrer beatet, og musikskolens trommeelever bliver det solide tromme backing band, som holder sammen på det hele.
”Det store trommeshow” & ”Sommer stomp” happening er et tilbud til alle skoler og daginstitutioner i Aarhus, så vi håber på at rigtig mange vil være med eller kommer og ser på!

Program for dagen
10.00-10.50 ”Det store trommeshow” ved udsigten på Dokk 1 (tilmelding på Dokk 1 hjemmeside)
11.30-12.00 ”Sommer stomp” happening udenfor ved Bjørnen. Aarhus Musikskole har stomp instrumenter med til alle der vil spille med. (ingen tilmelding)

 Gratis men kræver billet. Den del der foregår udenfor møder man bare op til.