Skip to the content

MTA - klassisk sang

 

Som MTA-elev i klassisk sang deltager du i et fællesarrangement ca. 1 gang i måneden. Du vil få undervisning sammen med andre klassiske MTA sangelever og dykke ned i forskellige sangrelaterede emner. Indhold og form varierer fra gang til gang, men vi vil komme omkring sangerkropstræning, forebyggende/behandlende stræk og massage af hals- og strubemuskler samt fællestimer med skiftende musikalsk tema.

Fællestimer vil foregå 5 torsdage mellem kl.18.30-20.30 i Officerssalen på Aarhus Musikskole.

Datoerne for fåret 2020 er 9/1, 20/2, 19/3, 23/4 og 14/5.

Undervisningen vil blive varetaget af MTA lærer Anette Strøm, dog med undtagelse af en enkelt fællestime/masterclass hvor MGK lærer Susanne Vinther vil undervise.

MTA – Klassisk Sang starter op fra ny i januar 2020. Hvis du ønsker at være med fra start, kan du få lavet en egnethedsvurdering på Aarhus Musikskole og samtidig møde både Anette og Susanne enten mandag d. 2 december fra kl.16.30 og onsdag d. 4 december fra kl.18. Hvis du får du lavet en egnethedsvurderingen på en af disse dage, betales der ikke det sædvanlige gebyr på 300 kr. Send en mail til MGK-koordinator Christian Kraglund chkra@aarhus.dk hvis du vil have en tid. Anfør, hvis der er en af dagene, hvor du absolut ikke kan komme.

Nøglelærer i MTA - klassisk sang:

Anette Strøm

E-mail : anette.strom.arbejde@gmail.com

Telefon : 20778283

Underviser i:

  • Sang, klassisk
  • Sang, musical
  • MTA nøglelærer, klassisk sang