Skip to the content

Musik Talent Aarhus - MTA

 

Har du musikalske ambitioner og vil du være i selskab med og inspireres af andre med samme lidenskab og drømme, så tilbyder Musik Talent Aarhus - MTA et miljø for de mest målrettede og ambitiøse børn og unge fra hele Østjylland, som vil dyrke musikken på højt niveau.
MTA er fællesaktiviteter i løbet af året, ca. 1 gang pr. måned, tilbud om hørelære sammen med andre talenter og mulighed for at spille koncerter og deltage i konkurrencer.
Hvis du optages på MTA og ønsker at få din instrumentalundervisning af en MTA lærer, kan det lade sig gøre, uanset om du er bosat i Aarhus Kommune eller kommer fra en anden kommune. Se priser under praktisk info.
MTA er delvist finansieret af Statens Kunstråd.

Hvis du vil være med, skal du henvende dig på mail til Musikskolen.
Det er også en betingelse, at du har spillet for en af MGK eller MTA lærerne og fået en vurdering, før du bliver optaget. 
Musikskolen sørger for at sætte dig i forbindelse med den rette lærer, og testen koster 300 kr. som skal betales på Mobile Pay. 
Denne test kan også bruges som egnethedserklæring, hvis du vil søge på MGK senere og er i det hele taget en god ide, hvis du vil have en fornemmelse af, hvor god du er. 
 
Rytmisk Talent Akademi (RTA)
Du skal spille guitar, bas, trommer eller klaver.
Spiller du et andet instrument eller skriver du sange, så er du også velkommen til at søge, og vi vil vurdere, om vi kan finde en plads til dig.
Du er velkommen til at kontakte en af nøglelærerne, hvis du vil vide mere.
 
Klassisk Talent Akademi (KTA)
Vi optager i første omgang op til 20 elever på violin, klaver, cello og guitar.
Spiller du et andet instrument, er du velkommen til at søge, og vi vil vurdere,om vi kan finde en plads til dig.
Du er velkommen til at kontakte en af nøglelærerne hvis du vil vide mere.
 
Nøglelærerne er: 
 
 
Øvrige lærere vil efter behov blive tilknyttet blandt medarbejderne på MGKØ.